Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Δάφνη Τόκκα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία επτά ετών. Πήρε το Δίπλωμα πιάνου από την τάξη της Αριάδνης Μαγραμπή με άριστα παμψηφεί από το Ορφείο Ωδείο Αθηνών, όπου και έκανε σπουδές θεωρητικών με τον Αμάραντο Αμαραντίδη και τον Κωνσταντίνο Νόνη.

Εργάστηκε επί τρία χρόνια στο Εργαστήριο Λογοθεραπείας και Μουσικοθεραπείας της μουσικοθεραπεύτριας κ. Σίμου - Κάγκελ. Έχει πάρει μαθήματα πιάνου από τους πιανίστες Ευάγγελο Σαραφιανό και Ισμήνη Οικονομοπούλου. Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Παναθήναιο Ωδείο και στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών. Σήμερα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην Αθήνα και διδάσκει πιάνο στο Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου «Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη».

Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Αθήνα και τη Σίφνο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορικού- Αρχαιολογικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη.


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr