Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Αυγή Παναγιωτοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος (Deree College) από όπου αποφοίτησε το 2005 (Bachelor in Fine Arts).

Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 7 ετών και 3 χρόνια αργότερα φλάουτο με τη Μαρία Βασιλοπούλου στο Αθήναιον Ωδείο. Από το Ωδείο Ορφείο πήρε το πτυχίο της στο φλάουτο με άριστα και συνεχίζει για να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Έχει κάνει μαθήματα με τη Στέλλα Γαδέδη στο ωδείο Athenaeum και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια φλάουτου, μεταξύ των οποίων και με τον Peter-Lucas Graff.

Έχει συνεργαστεί με το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (Α.Σ.Ο.Ν.) και με μικρότερα μουσικά σύνολα σε παραστάσεις θεάτρου και χορού. Παράλληλα έχει τελειώσει την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Συμμετοχή της στις τελετές Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην αρχαία Ολυμπία από το 1994, καθώς και στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2000 στο Σύδνεϋ και το 2008 στην Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 υπήρξε σημαντική για την όλη παιδεία της.

Από το 2007 διδάσκει φλάουτο στο νέο Ωδείο Ζηρίδη, ως βοηθός της Μαρίας Βασιλοπούλου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού.


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                      Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr