Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Ήβη Κουγέα

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε φλάουτο 7 ετών και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών με το δίπλωμα κλασικού φλάουτου στο Ωδείο Ηχοσύνθεση με "Άριστα παμψηφεί". Έκανε μαθήματα πιάνου με τη Λήδα Πομόνη.

Έχει πάρει το πρώτο Δίπλωμα διδασκαλίας φλάουτου από το Associated Board of Royal Schools of Music της Αγγλίας, στην Αθήνα. Σπούδασε Εθνομουσικολογία στο School of Oriental Studies του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, όπου και παρακολούθησε μαθήματα κουβανέζικου αυτοσχεδιασμού στο φλάουτο με τη Joanne Fraser. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη jazz και παρακολουθεί μαθήματα αυτοσχεδιασμού στο ωδείο Atheneum, με τον Σύλβιο Σύρρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοθεραπείας Nordoff-Robbins στην Αθήνα και στο Λονδίνο.

Έχει δουλέψει δίπλα στον Μιχάλη Τόμπλερ στο κέντρο για ειδικές ανάγκες Ηριδανός, και έχει συμμετάσχει στο σχήμα του ΗΧΩ Ν ΗΧΩ. Επίσης συνεργάζεται με τις ΜΚΟ Αντίρροπον και Αμάκα, με παιδιά μεταναστών και μειονοτήτων ως μουσικός. Εργάζεται ως δασκάλα φλάουτου και προπαιδείας σε ηλικίες από 3 ετών έως 18 στην Αθήνα και στο Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου «Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη».


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                      Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr