Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Αναστασία Καραχρήστου

Αναστασία ΚαραχρήστουΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1983.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Λογιστικής, και φοιτήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Μουσικών Σπουδών όπου εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις το 2009. Το 2009 αποφοίτησε από τον διετή επαγγελματικό κύκλο σπουδών πάνω στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα Carl Orff που διοργανώνει η σχολή Μωραΐτη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο C. Orff του Mozarteum, στο Salzburg της Αυστρίας. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, το 2009 πήρε το πτυχίο αρμονίας με άριστα με καθηγητή τον Δ. Μηνακάκη, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο πιάνο με την Ε. Μασλάροβα και το κλασικό και σύγχρονο τραγούδι με την Δ. Τσίλωφ στο ωδείου Αγ. Δημητρίου.

Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το θέατρο στην θεατρική ομάδα του δήμου Αγ. Δημητρίου λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραστάσεις από το 2003-2009, ενώ έχει εργαστεί και για τρία χρόνια ως ηθοποιός-εμψυχώτρια στο κέντρο θεατρικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων διαδραστικής μάθησης «Ένεκα Παιδείας».

Από το 2009 εργάζεται ως δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής και θεωρητικών σε πολλά ωδεία στην Αττική, όπως το Ωδείο του Κολλεγίου Αθηνών, το Αττικό Ωδείο, το Εθνικό Ωδείο Ηλιούπολης και το Art Academy. Συνεργάζεται με το Σύνδεσμο Φίλων του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας, διδάσκοντας μουσική προπαιδεία, θεατρικό παιχνίδι και θεωρητικά στο μουσικό εργαστήρι της Σερίφου.

 


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                      Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr