Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Δέσποινα Χετζάκη

Γεννιέται στην Αθήνα το 1978. Ξεκινά τις σπουδές της στη κιθάρα και τις ολοκληρώνει με καθηγητή τον Ε. Μπουντούνη, παίρνοντας το δίπλωμα της από το ωδείο Ραζή με Άριστα.

Συμμετέχει ως εκτελέστρια σε σεμινάρια κιθάρας των Ε. Μπουντούνη, Oscar Ghiglia. Συμμετέχει σε ποικίλες εμφανίσεις, ως μέλος της ορχήστρας «Οι Κιθαριστές» του Ε. Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ηρώδειο, στο Λυκαβηττό. Συμμετέχει, επίσης, στο CD της ορχήστρας «100 Κιθάρες».

Παράλληλα, τελειώνει στη Φιλοσοφική Σχολή, του Πανεπιστημίου Αθηνών, το τμήμα Θεατρικών Σπουδών και συνεχίζει τις Μεταπτυχιακές σπουδές της, με ειδίκευση στην Εκπαίδευση. Παρακολουθεί ποικίλα σεμινάρια θεατρικής εμψύχωσης, διδακτικής του Θεάτρου, Θεατρικής Αγωγής, Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας, Κινησιολογίας, από το Εργαστήριο Τέχνης και Λόγου του Πανεπιστημίου Αθηνών με τους: Λ. Κουρετζή, Θ. Γραμματά, Μ. Λ. Παπαδοπούλου, Δ. Ήμελλο, Τ. Τζαμαργιά.

Μέλος του συνδέσμου «οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», συνεργάζεται στη δημιουργία Μουσικών Εργαστηρίων σε απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου. Διδάσκει  κιθάρα στο Μουσικό Εργαστήρι Κέας, στο Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Ηλιούπολης), καθώς επίσης και στα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Θεατρική Αγωγή.

 


 
Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                      Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr