Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Γιώργος Μπουλαζέρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Ξεκίνησε μελετώντας ηλεκτρική κιθάρα παράλληλα με την κλασική. Σύντομα όμως τον κέρδισε η κλασική. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με τον φίλο του Γιάννη Τριδύμα (τότε μαθητής και τώρα διπλωματούχος του Ε. Μπουντούνη). Στην συνέχεια φοίτησε στο Εθνικό Ωδείο (το κεντρικό) για περισσότερα από 7 χρόνια στην τάξη του Ε. Μπουντούνη. Απέκτησε τίτλο δεξιοτεχνίας (άριστα παμψηφεί) και τον Ιούνιο του 2007 πήρε  το δίπλωμά του με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Β΄ Βραβείο. Τον Μάρτιο του 2008 κέρδισε Γ΄ βραβείο στον 1ο Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό ΑΠΟΛΛΩΝ του ομίλου UNESCO.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι μέλος της βασικής ορχήστρας των «Κιθαριστών» του Ε. Μπουντούνη. Μέσα σε αυτήν, είχε την ευκαιρία να παίξει σε σημαντικούς συναυλιακούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής,  το Ηρώδειο και το Παλλάς. Συμμετέχει και στα 2 CD της ορχήστρας LIBERTANGO (100 κιθάρες στο Ηρώδειο) και στο «Historia de um Amor».

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια του OSCAR CHILIA και Ε. Μπουντούνη. Ασχολείται με την σύνθεση μουσικής για κλασική κιθάρα και μελετάει πρόγραμμα για συναυλίες και διαγωνισμούς. Τέλος συνεχίζει τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά (ειδικό αρμονίας αντίστιξη) με τη Στέλλα Μακρυγιάννη. Παράλληλα διδάσκει σε Ωδεία.


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                      Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr