Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Χορηγοί 2008 -2009

Πήρε και ο Σύνδεσμος τα δώρα του

Τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς του 2010 ο Άγιος Βασίλης δεν ξέχασε να φέρει τα δώρα του και στο … Σύνδεσμο. Έτσι δια χειρός δύο εκλεκτών φίλων του ο Σύνδεσμος "Οι φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας" έλαβε δύο πολύτιμα και πολύ χρήσιμα δώρα. Συγκεκριμένα ή κ. Άννα Μπαρτσόκα, μέλος του Συνδέσμου, μας χάρισε μια ολοκαίνουργια κιθάρα, ενώ η κ. Μίνα Νάκα, του γνωστού Μουσικού Οίκου «Φίλιππος Νάκας», ένα επίσης ολοκαίνουργο βιολί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί από καρδιάς και τις δύο κυρίες, τους εύχεται μια Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά και υπόσχεται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα σπουδαία αυτά δώρα.

 

Μια πρωτότυπη χορηγία!

Μια πρωτότυπη δωρεά έλαβε ο Σύνδεσμος το Δεκέμβρη του 2008 από την εταιρεία IML Image Group που αποφάσισε για δεύτερη χρονιά αντί να στείλει χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα να ευχηθεί τους πελάτες της ηλεκτρονικά και να επιχορηγήσει με το αντίστοιχο ποσό τους «Φίλους του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», προβάλλοντας συγχρόνως το έργο της σε ένα ευρύτερο κοινό.
Τους ευχαριστούμε!Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr