Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Χορηγοί

Χορηγίες 2015

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του ελληνικού νησιού και της θάλασσας» με μεγάλη χαρά αναγγέλλει την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων του Μουσικού Εργαστηρίου Ικαρίας το Φεβρουάριο του 2015 χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία της εταιρείας AEGEAN που έκανε αποδεκτό το αίτημα μας για τη προσφορά δωρεάν εισιτηρίων, ώστε να εξασφαλιστούν για τη φετινή χρονιά οι απαιτούμενες μετακινήσεις των δασκάλων μουσικής στο νησί, 2 Σαββατοκύριακα το μήνα.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της AEGEAN και της Olympic Air για τη στήριξη του προγράμματος μουσικής εκπαίδευσης που ξεκίνησε το 2000 στο ακριτικό αυτό νησί σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, προς όφελος παιδιών και νέων που γίνονται έτσι δέκτες γνώσεων και πολιτιστικής καλλιέργειας.

 

 Χορηγίες 2012

Ίδρυμα Σταύρο ΝιάρχοςΟ Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ευγενική του δωρεά με σκοπό τη στήριξη των Μουσικών Εργαστηρίων Ικαρίας και Λήμνου και τη διεύρυνση των προγραμμάτων τους. Το Ίδρυμα είχε άλλωστε συμβάλει και στην ίδρυση των δύο αυτών Μουσικών Εργαστηρίων.

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά την Εθνική Τράπεζα για την τρίτη κατά σειρά ετήσια χορηγία που αρχικά συνέβαλε στην ίδρυση και τώρα στη στήριξη του Μουσικού Εργαστηρίου Σερίφου.

 

Δωρεές στο Μουσικό Εργαστήρι της Σίφνου

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους γονείς μαθητών του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη για τις προσφορές και χορηγίες τους το Φθινόπωρο του 2010. Συγκεκριμένα:

  • Γιάννη Καλογήρου για τη δωρεά των €500 που θα δίδεται κάθε χρόνο στη μνήμη του αείμνηστου Κώστα Κορωναίου

  •  Μηνά Δαρζέντα για τη δωρεάν παραχώρηση αυτοκινήτου για τη μετακίνηση των δασκάλων στο νησί τα Σαββατοκύριακα που γίνονται τα μαθήματα, και

  •  Μαρία Ψωμά η οποία δώρισε δύο μικρές κιθάρες για τις ανάγκες διδασκαλίας των μικρότερων παιδιών του Εργαστηρίου.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και να είναι βέβαιοι πως με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στη πρόοδο όλων των μαθητών του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη της Σίφνου. Συγχρόνως ενθαρρύνουν τους δασκάλους στο έργο τους

 

Μουσικές Βιβλιοθήκες

Τον Ιούνιο του 2010, με τη πολύτιμη προσφορά μεγάλου αριθμού CD όλων των ειδών κλασικής μουσικής της κυρίας Μελίνας Ευθυμιάδη, μέλους του Συνδέσμου, πραγματοποιείται η επιθυμία μας για τη δημιουργία μουσικών βιβλιοθηκών σε όλα τα Μουσικά Εργαστήρια. Είναι μια σημαντική συμβολή για την ευρύτερη μουσική καλλιέργεια των παιδιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν διαφορετικά.Για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, έχουν προσφερθεί χορηγίες, σε χρήματα ή εξοπλισμό, από τους εξής:
 
Υπουργείο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρου Σ. Νιάρχου
 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος  Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης Alpha Ασφαλιστική
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ΟΠΑΠ Μουσικός Οίκος Φίλιππος Νάκας
 Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε.  Φεστιβάλ Ικαρίας ΤΙΤΑΝ
Δ. Τσίτουρας  Apivita Natural Products  iml Image Group
 Ινστιτούτο Επεξεργασίας Λόγου Ίδρυμα Θεόδωρου Σαμούρκα    Μουσείο Μπενάκη
Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο   Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα   κ. Γ.Βερνίκος
 κ. Ηλίας Γούναρης κ. Κ. Δρακόπουλος  
 κ. Γεώργιος και Ανδρέας Ποταμιάνος κ. Αντώνης και κ. Νέλλη Μπίμπα  

και άλλοι φίλοι του Συνδέσμου.

Χορηγοί 2008 - 2009 »


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr