Επιλογή γλώσσας: Ελληνικά / English


Ανακοινώσεις

4ο Φεστιβάλ Μουσικής Σίφνου - MuSifanto
Σίφνος 4-10 Ιουλίου 2017

Ο «Σύνδεσμος Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» οργανώνει το 4ο Φεστιβάλ Μουσικής Σίφνου, MuSifanto 2017 με την υποστήριξη του Δήμου Σίφνου και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σεμινάρια που απευθύνονται σε μαθητές κλασικής κιθάρας, πιάνου, φλάουτου, κοντραμπάσου και μουσικής δωματίου. Στα σεμινάρια διδάσκουν:

Καθημερινές συναυλίες με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, με έμφαση στην κλασική μουσική.

Στις συναυλίες εμφανίζονται: η Νεφέλη Μούσουρα (πιάνο), η Αμαλία Κουντούρη (φλάουτο) & η Μυρτώ Ακρίβου (πιάνο), ο Κώστας Τοσίδης, ο Άγγελος Μπότσης, ο Δημήτρης Κουρζάκης (κιθάρα), η Ειρήνη Καράγιαννη (μέτζο σοπράνο) και ο Βασίλης Παπαβασιλείου (Κοντραμπάσο).

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και η είσοδος σε όλες τις συναυλίες είναι ελεύθερη, ώστε να τις παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

 

Πρόγραμμα προσέγγισης LEADER

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έγκριση από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε., της πρότασης του Συνδέσμου για το ακόλουθο έργο.

Το έργο «Φεστιβάλ διδασκαλίας και συναυλιών μουσικής και έρευνα και καταγραφή παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιών στη Σίφνο» του δικαιούχου «Οι φίλοι του ελληνικού νησιού και της θάλασσας» έχει ενταχθεί από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. και χρηματοδοτείται από το τοπικό πρόγραμμα προσέγγισης LEADER.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του Συνδέσμου Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-14:00 στο 210 3252012 αλλά και όλες τις ώρες με φαξ στο 210 7711804 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης info@filoitounisiou.gr.


Copyright © 2008 Σύνδεσμος οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας. All rights reserved.                                                   Επιμέλεια ιστοσελίδας »
Αλεξανδρουπόλεως 23, 11527 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 3252012 - Fax: 210 7711804 - e-mail: info@filoitounisiou.gr